Bojána

Végzettségek: OKJ-s Sportoktató, Gerincjóga oktató, Női jóga oktató, Hatha jóga oktató, Vinyasa Flow oktató (Yoga Alliance RYT 200)

A jógára 2009-ben találtam rá, és „szerelem volt első látásra”. Azóta a jóga folyamatosan beszivárgott a mindennapjaimba, alapjaiban megváltoztatta az életemet és az egészségemet. A jógával eszközt és célt kaptam, mely folyamatos kihívás és örömforrás számomra: keretet ad, megnyugtat, feltölt és ösztönöz. Ezt az érzést szeretném másokkal is megosztani, ezért oktatói képzésekre járok és 2011 óta rendszeresen tartok jógaórákat.

2010-ben Hatha jógát kezdtem tanulni Sayti Andreától, majd 2011 nyarán a Mandala Jógastúdióban elvégeztem a Gerincjóga oktatói és OKJ-s Sportoktatói képzést, 2012 nyarán a Női jóga oktatói képzést és 2013-ban a Hatha jóga oktatói alapképzést. Sokat köszönhetek a Mandalásoknak: Németh Gergőnek, Juhász Saroltának, Pápa Gyöngyvérnek és a többieknek.

2014-ben megismerkedtem a Vinyasa Flow stílussal, ezzel új korszak kezdődött jógás életemben. A Vinyasa Flow egy dinamikus jógairányzat, olyan, mint egy folyamatos áramlás: a hangsúly az ászanák folytonosságán, a légzés és a mozgás összehangolásán van. Ez a gyakorlás számomra tökéletesen egyesíti a precíz tervezést, a kreativitást és a művészetet, és folyamatos fejlődésre, gondolkodásra, megújulásra inspirál. 2014-ben elvégeztem a Yoga Alliance által akkreditált 200 órás Vinyasa Flow jógaoktató képzést az ASRAM Jógaközpontban Varga Juditnál. 2017-2018-ban szintén Varga Juditnál elvégeztem a 300 órás Haladó Jógaoktató képzés I. és II. részét.  Tagja vagyok a Vinyasa Flow Jóga Egyesületnek, melynek célja, hogy a jógát, és különösen a Vinyasa Flow jógastílust népszerűsítse.

Az oktatás ugyanolyan örömforrás számomra, mint a tanulás. Elsődleges célom, hogy vendégeimmel megkedveltessem a jógázást, és megtapasztalják az örömteli gyakorlás élményét. Óráimon igyekszem családias, oldott hangulatot teremteni, és a gyakorlást a résztevők aktuális állapotához igazítani. Figyelmem mostanában a biztonságos és szabad mozgás kivitelezésére, a stresszoldás témájára, az egyensúly és harmónia megteremtésére és a tudatosság fejlesztésére irányul. Ebben szeretnék magamnak és másoknak is segíteni a jógán keresztül.

 

Képzések:

 • 2011 OKJ-s Sportoktatói Képzés (Mandala Jógastúdió)
 • 2011 Gerincjóga Oktatói Képzés (Mandala Jógastúdió)
 • 2012 Női Jóga Oktatóképzés (Mandala Jógastúdió)
 • 2013 Hatha Jóga Oktatóképzés alaptanfolyam (Mandala Jógastúdió)
 • 2013 Vinyasa Flow Jóga Oktatói Továbbképzés (Asram Jógaközpont - Varga Judit)
 • 2014 Vinyasa Flow Jóga Oktatóképzés – 200 óra, Yoga Alliance RYT 200 (Asram Jógaközpont - Varga Judit)
 • 2017 Gerincterápia jógával – kezdő tanfolyam (Bene Máté)
 • 2017 300 órás Haladó Jógaoktató képzés – I. rész Fókuszban a TEST, 100 óra (Asram Jógaközpont - Varga Judit)
 • 2018 300 órás Haladó Jógaoktató képzés – II. rész Fókuszban az ELME, 100 óra (Asram Jógaközpont - Varga Judit)
 • 2018 Free Moving Technique Basic – alapképzés (Somogyvári Szabolcs)
 • 2018 Free Moving Technique Advanced – haladó képzés (Somogyvári Szabolcs)

 

Selmeci Bojána (30-356-7362)

 

Szeretettel várlak óráimon: