Bojána

Végzettségek: OKJ-s Sportoktató, Gerincjóga oktató, Női jóga oktató, Hatha jóga oktató, Vinyasa Flow oktató (Yoga Alliance RYT 200)

A jógára 2009-ben találtam rá egy betegség kapcsán, melyhez kiváló terápiának bizonyult. Azóta a jóga folyamatosan beszivárgott a mindennapjaimba, alapjaiban megváltoztatta az életemet és az egészségemet. A jógával eszközt és célt kaptam, mely folyamatos kihívás és örömforrás számomra: keretet ad, megnyugtat, feltölt és ösztönöz. Megérett bennem a gondolat, hogy ezt az érzést szeretném másokkal is megosztani.

2010-ben Hatha jógát kezdtem tanulni Sayti Andreától, majd 2011 nyarán a Mandala Jógastúdióban elvégeztem a Gerincjóga oktatói és OKJ-s Sportoktatói képzést, 2012 nyarán a Női jóga oktatói képzést és 2013-ban a Hatha jóga oktatói alapképzést. Sokat köszönhetek a Mandalásoknak: Németh Gergőnek, Juhász Saroltának, Pápa Gyöngyvérnek és a többieknek. 2014-ben elvégeztem a Yoga Alliance által akkreditált 200 órás Vinyasa Flow jógaoktató képzést az ASRAM Jógaközpontban Varga Juditnál. Óráim mozgásanyaga és felépítése elsősorban a tőlük tanultakat tükrözi.

 

Figyelmem mostanában a női minőségekre, a nőiesség megélésének témájára irányul, ebben szeretnék magamnak és másoknak is segíteni a jógán keresztül. Másik „kedvenc” témám a stressz, stresszoldásra szerintem a jóga az egyik legmegfelelőbb eszköz. A stresszoldó technikák megismerésével párhuzamosan a stressz elméleti hátterét is folyamatosan tanulmányozom. Elsődleges célom, hogy vendégeimmel megkedveltessem a jógázást, és a biztonságos alapgyakorlatokat megtanulva megtapasztalják az örömteli gyakorlás élményét.

Az óráimon igyekszem családias, oldott hangulatot teremteni, és a gyakorlást a résztevők aktuális állapotához igazítani.

Selmeci Bojána (30-356-7362)

 

Szeretettel várlak óráimon: