Andrea

Végzettségek: Hatha jóga oktató, Sportrekreációs oktató, Birthlight kismamajóga oktató, Babajóga oktató, doula

Hiszem, hogy kevés dolog van olyan sokszínű, mély, változatos és izgalmas, mint az emberi elme világa - talán csak az a külvilág, aminek a tükörképe. Saját útkereséseim során több módszert is kipróbáltam (autogén tréning, tranzakció analízis, pszichodráma, táncterápia stb.) Tanultam még nyelveket, több pszichológiai módszeren keresztül önismeretet, pénzügyeket és még sok mást. Ezzel párhuzamosan 1998-ban rátaláltam a keleti pszichológiára, a jóga útjára is, mely számomra a legjobb módszernek bizonyult.

Jelenleg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola India szakára járok és a Satyananda Yoga Academy Europe diákja vagyok. Korábban több más jóga irányzatot és iskolát is megismertem: 2006-ban kaptam Kriya beavatást, 2002 óta rendszeresen gyakorlok az Iyengar rendszer szerint hazai és külföldi tanároknál egyaránt, korábban pedig a „Jóga a Mindennapi életben” rendszer szerint gyakoroltam. Sok évi keresés után megtaláltam személyes mesterem is Swami Veda Bharatí személyében, akitől mantra díksát kaptam.

Jógát 2001 óta tanítok rendszeresen. Ugyanebben az évben Kirey Yoga for Pregnancy oklevelet szereztem, azóta foglalkozom várandósokkal és babákkal is; 2005-ben ezt doulaképzéssel és 2006-ban Birthlight Pre- and Postnatal Yoga Diplomával is kiegészítettem.  Tanítottam jógát szállodákban, tánciskolában, fitnesstermekben, kórházi önkéntesként, középiskolában is. Hat évig vezettem saját jógaközpontot, amit mára elengedtem, hogy több időm legyen a tanításra. Jelenleg több jógastúdióban tartok órarendi órákat és vannak magánóráim is, a Grübedli Játszóházban 2012 óta tartok hétvégi workshopokat.

Számomra a jóga elsősorban önismeret és világismeret, ezáltal saját legmagasabb potenciálunk elérése, ezért is tartom fontosnak, hogy aki hozzám jön jógát tanulni, az mindig egyénre szóló figyelmet és fejlődési lehetőséget kapjon. Akiket az önmegismerés kihívása vonz, vagy a jóga filozófiai háttere iránt is érdeklődnek, worksopjaim keretében találhatnak válaszokat kérdéseikre – vagy esetleg továbbvivő kérdéseket.

Célom, hogy segítsek megtapasztaltatni a hozzám fordulókkal, hogy mennyi érték van bennük és mennyi öröm lehet osztályrészük, ha igazán készek befelé fordítani figyelmüket.

Sayti Andrea (30-360-8448)