Különleges ajándék ötletek

Előfordul néha Veled is, hogy gondban vagy az ajándékvásárlással? Ha valami különlegesebb ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, ismerőseidet, gondolj arra, mi is az, amivel a legnagyobb örömet tudod szerezni? Mi a közös a bonbonban, virágban, a koncertjegyben? Hát az ÉLMÉNY, amit nyújtanak! Az íz, az illat, a szín, a hangulat!

Mi lenne, ha egyenesen ÉLMÉNY-t ajándékoznál?

Olyan különleges élményt, ami örömet, kikapcsolódást nyújt a megajándékozottnak, és még sokáig kellemes emlékként gondol rá. Amiből érezheti, hogy különlegesnek tartod őt, ezért különleges meglepetést is szántál neki.

A megoldás tehát nagyon egyszerű:

 

Ajándékozz ÉLMÉNY-t:

kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt, azaz jógát!

 

Mégis hogyan? Ez nem is olyan lehetetlen, mint gondolnád! Összegyűjtottünk számodra néhány ötletet:

Jóga kupon felnőtteknek

Egy jógaóra után mindenki jobban érzi magát! Remek ajándék olyanoknak, akik megérdemlik, hogy végre kikapcsolódhassanak, akik stresszes életet élnek, és egy kis nyugalomra vágynak vagy már régen mozogtak, és nehezen vágnak bele.

A kupon1 alkalomra felnőtteknek szóló jógafoglalkozáson való ingyenes részvételre jogosít. Az időpont-foglaláshoz a jógaoktatóval szükséges egyeztetni. Jógaóránk időpontjai az Órarendben, leírásai az Óratípusok menüben találhatók.

Ára: 1 700 Ft

 

Jóga bérlet felnőtteknek

Ezzel a nagyobb értékű ajándékkal azokat az ismerőseidet tudod megörvendeztetni, akik már jógáznak, vagy elhatározták, hogy jógázni fognak. Meglátod, nagyon nagy örömet szerzel!

A bérlet 4-8 alkalomra felnőtteknek szóló szóló jógafoglalkozáson való ingyenes részvételre jogosít. Az időpont-foglaláshoz a jógaoktatóval szükséges egyeztetni. Jógaóránk időpontjai az Órarendben, leírásai az Óratípusok menüben találhatók.

Ára: 4 alkalmas: 6000 Ft, 8 alkalmas: 10 400 Ft

 

Workshop kupon felnőtteknek

Ezzel az ajándékkal tanulni, fejlődni vágyó ismerősödnek tudsz meglepetést szerezni. Tematikus workshopiank olyan izgalmas témákról szólnak, mint a stresszoldás, az önismeret, a meditáció, Napüdvözlet és egyéb érdekes jóga-témák. A workshopokról a Programajánlóban lehet tájékozódni a "Grübedli Jóga" címke szűréssel.

A kupon 1 alkalomra felnőtteknek szóló workshopon való ingyenes részvételre jogosít. A workshopokra előzetes bejelentkezés szükséges.

Ára: 4 500 Ft

 

Jóga nidrá CD

Ezt az ajándékot azoknak ajánljuk, akik inkább a passzív pihenést szeretik választani, illetve azoknak akik nem tudnak "lelassulni" és ezt szeretnék megtanulni. A CD igazi kincs tud lenni egy-egy stresszes időszakban!

Az otthoni relaxációhoz nyújt különleges segítséget a Jóga nidrá CD, melyen 30 perces mélyrelaxációt lehet gyakorolni Sayti Andrea jógaoktató tolmácsolásában. A jóga nidráról bővebben itt olvashatsz.

Ára: 2 500 Ft (A CD boltban nem kapható!)

 

A jóga kuponokat vagy jóga bérletet a megajándékozott  egy számára megfelelő időpontban tudja beváltani, így neked nem kell a szervezéssel bajlódnod, sőt a csomagolással sem, hiszen az ajándék kuponokat és bérleteket díszcsomagolásban veheted át tőlünk.

Arról pedig, hogy a megajándékozott igazán jól érezze magát, mi gondoskodunk! A vendégeket kellemes, családias környezet, képzett jógaoktató várja egy teljes feltöltődést biztosító jógázásra. Az sem baj, ha az ismerősöd sosem jógázott még, hiszen Kezdő gerincjóga óráink pont nekik lettek kitalálva!

 

Hol veheted meg ezeket a különleges ajándékokat?

A jógakuponokat, bérleteket és CD-t a feltüntetett árakon a jógaórák előtt tudod megvásárolni a helyszínen. Egyedi igény esetén postázni is tudjuk őket, ebben az esetben természetesen a postaköltség hozzáadódik az árhoz.

cím: 1135 Budapest, Szent László u. 92.

bővebb információ: jogagrubedli@gmail.com; 30-356-7362